Upprop/namninsamling startad 2014-07-11:


Upprop/namninsamling startad 2014-07-11:
Försäkringskassan: Rädda de utsatta – Ändra systemet
Jag heter Maria Lodenborg och jag antar att du har läst om min kamp mot cancern och försäkringskassan. Om inte så finns min historia här:  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19194793.ab
Jag har fått nog av dessa orättvisor. Att man sparkar på dom som redan ligger ner. Att de som inte har någon energi kvar, inte har någon som kan ta kampen för dom, blir utan hjälp. Det är förkastligt! Inte alla har möjligheten att bli uppmärksammade i media och få rätt mot Försäkringskassan. Låt oss tillsammans visa politikerna och försäkringskassan att vi INTE längre tolererar detta systemfel! Denna namninsamling kommer delges socialförsäkringsminister Ulf Kristersson, Försäkringskassan och även alla riksdagspartier. Skriv under uppropet här.
Tack för ert fantastiska stöd,
Maria

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *