Regler för SLUSSA Vänners diskussionsforum


Regler och villkor för SLUSSA Vänners diskussionsforum

 

Du ansvarar för allt som du skriver och du förväntas följa de regler som gäller på vår webbplats.

Administratörer har rätt att när som helst och utan förvarning redigera eller ta bort inlägg, bilder, utfärda varningar, utesluta och blockera användare.


Grundregler

Du accepterar att inte posta inlägg som innehåller hot. Ej heller inlägg som uttrycker missaktning eller nedvärdering för folkgrupp, eller annan sådan grupp av personer med anspelning på ras, kön, hudfärg, sexuell läggning, politisk tillhörighet, handikapp, nationellt eller etniskt ursprung eller trosbekännelse. Det är heller inte tillåtet med personangrepp.

Var trevlig och respektera andra.

Svordomar och grovt språk undanbedes. Likaså inlägg som medvetet stör seriösa diskussioner och/eller inlägg, eller avsiktligt inte besvarar frågan.


Svensk lag

Du måste följa svensk lag när du använder vårt forum. Pornografi, främjande av droger och publicering av copyrightskyddat material är förbjudet på sidan.


Rubrik och innehåll 

När du skapar en tråd i forumet skall du skriva en rubrik som beskriver tråden på ett bra sätt. Även texten i tråden skall vara så saklig som möjligt.

Var noga med att posta ditt inlägg i rätt underforum. Ditt inlägg ska ha anknytning till det ämne som forumet avser. Starta inte en ny tråd ifall det redan finns en lämplig tråd.


Marknadsföring

Forumet får inte användas för annonsering eller marknadsföring av egen eller andras verksamhet. Det räknas alltid som marknadsföring att sprida länkar som är utformade så att någon tjänar pengar, får poäng eller liknande när de används.


Synpunkter

Om du har synpunkter kring något som gäller moderering här på webbplatsen så får du gärna kontakta oss via vårt kontaktformulär.